VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe oud moet ik zijn om mee te kunnen doen?

Om deel te mogen nemen aan deze loterij moet je 18 jaar of ouder zijn.

Moet ik kansspelbelasting betalen over mijn gewonnen prijs?

Mogelijke kansspelbelasting zal worden afgedragen door de Stichting Koninklijke Rotterdamse Diergaarde.

Is restitutie van mijn aangekochte lot mogelijk?

Nee, restitutie van jouw aankoop is niet mogelijk.

Mag ik mijn lotnummer of prijs aan iemand anders geven?

Nee, het is niet mogelijk jouw lotnummer en/of gewonnen prijs over te dragen aan iemand anders.

Hoe ontvang ik mijn prijs?

Nadat de trekking is gehouden en je hebt een prijs gewonnen, ontvang je binnen 48 uur een e-mail op het door jou opgegeven e-mailadres.

Hoe lang heb ik de tijd om mijn prijs te verzilveren?

Je ontvangt hierover persoonlijk bericht per e-mail. Houd er rekening mee dat sommige prijzen pas verzilverd kunnen als de coronamaatregelen zijn versoepeld of opgeheven.

Kan ik mijn gewonnen prijs ook inruilen voor een geldbedrag?

Nee, het is niet mogelijk jouw prijs te laten vervangen door een geldbedrag.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?

Lotify verwerkt, beheert en beveiligt persoonsgegevens als verwerkingsverantwoordelijke met de grootste zorgvuldigheid. We voldoen daarbij aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en (inter)nationale wetgeving aan ons stelt. De persoonsgegevens die wij verwerken, worden uitsluitend gebruikt voor de volgende doeleinden:

  1. administreren en uitvoeren van jouw deelname aan de loterij, bijv. het toezenden van loten, het uitkeren van gewonnen prijzen en het incasseren van de inleg;
  2. het behandelen van klachten of informatieverzoeken;
  3. voor het analyseren en verbeteren van onze dienstverlening (waaronder begrepen het meten en analyseren van statistische gegevens over het gebruik van de website);

De grondslag voor de verwerking van persoonsgegevens is het aangaan en uitvoeren van een overeenkomst met Diergaarde Blijdorp.

Wanneer en hoe vindt de trekking plaats?

De trekking vindt plaats op 5 januari 2021 om 21:00 uur door een onafhankelijke notaris. De uitslag zal binnen 48 uur via deze website bekend worden gemaakt. Hierbij wordt aan alle voorwaarden voldaan die de kansspelautoriteit aan de loterij verplicht. Alleen de winnende lotnummers worden getoond op de website. Wij gaan vertrouwelijk om met jouw persoonsgegevens.

Ik heb een vraag, waar kan ik terecht?

Voor vragen over de loterij of jouw loten kun je contact opnemen met info@lotify.com. Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00 uur.

De Diergaarde is vanwege de lockdown tot 19 januari dicht, hoe moet ik nu mijn gewonnen item ophalen?

Alle winnaars krijgen persoonlijk bericht. Hierin zullen we ook de winnaars berichten hoe we de winitems aanbieden. Voor de ‘ervaringsprijzen’ geldt dat deze plaats kunnen vinden als de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus weer zijn versoepeld of niet meer nodig zijn.

Ik heb mijn lot niet ontvangen, wat nu?

Sinds dinsdag 15 december heeft Gmail last van een storing. De loten die hierdoor niet zijn verstuurd zullen, zodra deze storing voorbij is, als nog worden verstuurd. Onze excuses voor het ongemak.

Ik kan geen loten meer kopen, klopt dat?

Dat klopt. De Blijdorp-loten zijn uitverkocht! Wat zijn we trots op alle #Blijdorperts. Nog even geduld, de trekking vindt plaats op 5 januari! We kunnen uiteraard nog steeds alle steun gebruiken. Help ons de winter door met een abonnement of donatie. Of adopteer met je bedrijf een dier, plant of stukje natuur in Diergaarde Blijdorp. Laat je inspireren op https://www.diergaardeblijdorp.nl/blijdorpert/

Ik heb geen mail ontvangen na de trekking, wat nu?

Op woensdag 6 januari krijgen alle prijswinnaars van Diergaarde Blijdorp een mail met hoe je de prijs kunt ontvangen en verzilveren. Heb je geen mail ontvangen, heb je wel een winnend lotnummer? neem dan even contact op met loterij@diergaardeblijdorp.nl

Stichting Koninklijke Rotterdamse Diergaarde

  • Postbus 532, 3000 AM Rotterdam
  • btw nummer 002772036 B 01
  • Voor vragen over de loterij kun je contact opnemen met info@lotify.com