Er zijn nog geen teams aangemeld

Hoe werkt Teamlink?

Winnen doe je als team! Door het genereren van jullie eigen unieke Teamlink, worden de loten die via jullie team verkocht zijn toegekend aan jullie team. Het team met de meest verkochte loten wint een toffe teamprijs!

1

HOE WERKT EEN TEAMLINK

Help je mee om de loterij zo breed mogelijk onder de aandacht te brengen? Dan maak je nog eens kans op extra prachtige prijzen! Maak een Teamlink voor jezelf of met je vrienden, je bedrijf, je school of je sportvereniging en spoor iedereen aan om via jouw link loten aan te schaffen. De loten die via deze link worden verkocht, worden toegekend aan jouw account. De top 3 lotenverkopers maken kans op een extra mooie prijs. Je kunt kiezen uit een rondleiding achter de schermen voor 7 personen, of een les van een echte Blijdorp dierverzorger in de klas of een teambuilding activiteit in Diergaarde Blijdorp voor 7 personen. De winnaars worden binnen 72 uur bekend gemaakt via Facebook. Volg Blijdorp op Facebook en blijf op de hoogte!.

2

GENEREER JOUW UNIEKE TEAMLINK

Let op: deze loterij is uitsluitend bestemd voor mensen van 18 jaar en ouder. Deze pagina om een account aan te maken is daarom niet zichtbaar op de hoofdsite. We hopen wel op heel veel mensen die willen helpen loten te verkopen voor Diergaarde Blijdorp. De link van deze pagina wordt gedeeld met bedrijven, scholen, verenigingen en de Vereniging Vrienden van Blijdorp

3

UITDAGING: VERKOOP JIJ DE MEESTE LOTEN?

Help je mee om de loterij zo breed mogelijk onder de aandacht te brengen? Dat kan met een persoonlijke lootjeslink. Maak een eigen account aan via de loterij-site en spoor iedereen in jouw omgeving via WhatsApp, social media of e-mail aan om via jouw link loten aan te schaffen. De top 3 meest gebruikte lootjeslinks maken kans op een extra prijs.

4

STEUN DIERGAARDE BLIJDORP!

Door met je eigen teamlink loten te verkopen steun je Diergaarde Blijdorp en help je mee in al haar doelstellingen. Diergaarde Blijdorp heeft als doel haar bezoekers te inspireren goed voor de natuur te zorgen. Dit doen we door educatie, onderzoek, en het behoud van bedreigde dier- en plantsoorten en hun natuurlijke leefomgeving.